KÖPVILLKOR

Dessa villkor gäller all distanshandel från Hobbypress Förlag från 2015-10-27 och tillsvidare.

LEVERANSVILLKOR

Inom Sverige gäller följande: För beställning upp till 199 kr till kommer 25 kr porto. För beställningar mellan 200 kr och 599 kr tillkommer ett porto om 50 kr. För beställningar över 600 kr skickas dina böcker och tidningar fraktfritt. För leverans till andra länder beräknas porto individuellt. Böcker som finns i lager skickas inom en vecka. Böcker som förbokats skickas inom en vecka efter att de inkommit till vårt lager.


BETALNING

I webbutiken kan du betala med kort eller faktura. Samtliga ordrar som inte betalas med kort skickas med faktura för betalning inom tio dagar.

VILLKOR VID KORT- OCH DIREKTBANKBETALNING

Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt betala med Payson. Vi samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

ÅNGERRÄTT/REKLAMATION

Vi följer lagen om distansavtal: http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

 

RETURER

Vi följer lagen om distansavtal (minst 14 dagar): http://www.konsumentverket.se/Vart-arbete/Lagar-och-regler/Konsumentlagar/Lag-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

 

Kontakta oss om du vill returnera en levererad vara eller avboka en förbokad vara.